Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel Foto - Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel
18 foto's beschikbaar

Te huur: De la Minestraat 26N, 6021 PJ Budel

Type object Bedrijfshal
Totale VVO 218 m²
Aanvaarding In overleg
€ 850,- /mnd

Algemeen

De la Minestraat 26 N Budel

Bedrijfsruimte op uitstekende locatie.

Het pand is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Airpark Brabant naast de Kempen Airport. Door de ligging, op vijf minuten lopen van Kempen Airport, is dit bedrijventerrein uitermate geschikt voor bedrijven met de behoefte zich binnen enkele uren door geheel Europa te begeven. Dit is een uniek concept en ste... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2009
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 21 april 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00818
Huurprijs € 850,- per maand
Borg € 2.550,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 21 april 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
VVO 218 m²
Draagvermogen 2.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Omschrijving

De la Minestraat 26 N Budel

Bedrijfsruimte op uitstekende locatie.

Het pand is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Airpark Brabant naast de Kempen Airport. Door de ligging, op vijf minuten lopen van Kempen Airport, is dit bedrijventerrein uitermate geschikt voor bedrijven met de behoefte zich binnen enkele uren door geheel Europa te begeven. Dit is een uniek concept en steeds meer bedrijven met vliegtuig vestigen zich daarom op Airpark Brabant. Airpark Brabant ligt op circa vijf minuten rijden van de rijksweg A2 Eindhoven-Maastricht en is zo ook makkelijk te bereiken voor transport over de snelweg.

Het gebouw kenmerkt zich door de representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van de unit. Met name voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf biedt de unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.
De hal kan eventueel in meerdere componenten verdeeld worden d.m.v. een aparte deur met brievenbus.

Huurprijs: 850,= per maand exclusief btw.

Omschrijving voorzieningen:

Bedrijfshal begane grond met een vloeroppervlakte van 134,3 m²:
• elektrische overheaddeur (3000 x 4200 mm)
• heater
• verlichting
• monoliet afgewerkte betonvloer
• trap naar verdieping
• toiletruimte met fonteintje
• pantry met keukenblok en drie bovenkastjes
• meterkast voorzien van: elektrameter 3 x 25 ampére, gasmeter G4, watermeter 1 duims
• brandhaspel
• belasting vloer: maximaal 2000 kg per m²

Verdieping met een vloeroppervlakte van 83,4 m²
• belasting vloer: maximaal 450 kg per m²
In verband met de brandwerendheid is de staalconstructie per hal afzonderlijk.

Bouwjaar:
2009

Kadastrale gegevens:
Budel, sectie L, nummer 1359 A12.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
Is bespreekbaar/in overleg.

Opzegtermijn:
1 Jaar voorafgaande aan de afloopdatum huurtermijn.

Betaling:
Per kwartaal vooruit, via automatische incasso.

Huuraanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, conform de wijzigingen van het maandprijsindex volgens de consumentenindex (CPI), reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten:
Er worden geen servicekosten berekend, maar huurder is zelf verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan het gehuurde, waaronder aan de technische installaties die tot het gebouw behoren, aan overheaddeuren, aan onderhoud bestrating en dergelijke en waarvoor de huurder de gebruikelijke onderhoudscontacten dient af te sluiten. Dit alles in goed overleg met- en na goedkeuring van de verhuurder. Tevens dient de huurder zelf de abonnementen met betrekking tot de levering van gas, water en elektra af te sluiten.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

BTW:
Er dient geopteerd te worden voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemmingsplan/Gebruiksvoorschriften:
Het te verhuren pand valt binnen het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Airpark en Fabrieksstraat Herziening 2016. Onder andere is toegestaan bedrijfsruimte en kantoorruimte milieucategorie 2, 3.1 en 3.2 zoals aangegeven in de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken