Taxaties

Ook voor een taxatie ben je bij Casa Nostra Makelaardij aan het juiste adres!

De reden waarom je een taxatie nodig hebt kan nogal uiteenlopen. De meest voorkomende reden is een taxatie voor de financiering. Als je een huis koopt, heb je meestal een hypotheek nodig. In dat geval is een taxatie vaak verplicht. Voordat de bank het geld vrij geeft wil de bank weten wat de woning waard is, zodat de bank kan beoordelen of je een goede investering hebt gedaan. De uitkomst kan doorslaggevend zijn voor het wel of niet krijgen van je hypotheek.

Ook bij een verhoging (verbouwing en/of verbetering van je woning) of het oversluiten van je hypotheek kan een taxatie worden verlangd. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je om een hele andere reden een taxatie nodig hebt. Ook dan kan Casa Nostra Makelaardij je vooruit helpen.

Nederlands Woning Waarde Instituut
Casa Nostra Makelaardij is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI valideert rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Ik wil meer weten