Beschrijving

Mooie, geschakelde patiowoning met vrijstaande garage gelegen in een rustige woonwijk

Het betreft in deze een ruime patiowoning uit het bouwjaar 1975 gelegen aan de Leeuwerikstraat 7 in Someren. De woning ligt in de wijk Someren-Noord op een perceel van 281 m2. Kenmerken van de woning zijn o.a. een ruime woonkamer, open keuken met zithoek, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en serre welke zich geheel gelijkvloers bevinden. Een instapklare levensloopbestendige woning met een fraaie uitstraling op korte afstand van het centrum. 

De woning
Entree aan voorzijde. Hal met toilet, garderobe, meterkast en doorgang naar de woonkamer. De ruime woonkamer is gelegen op het zuidwesten en beschikt over grote raampartijen voor veel natuurlijk licht. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een open verbinding naar de keuken met eethoek. De keuken heeft een wandopstelling voorzien van de gebruikelijke keukenapparatuur. Via de keuken kom je bij de tussendeur met toegang tot de gang en bijkeuken met de mogelijkheid is voor het opslaan van extra spullen en eventueel een extra losse koelkast of vriezer te plaatsen is. Tot slot kan met via de keuken naar de ruime serre die in samenhang met de tuin voor een warme sfeer zorgt. 

De hal gaat over in de gang met inbouwkast over de volledige breedte waar zowel de bijkeuken kan worden bereikt als de keuken, twee slaapkamers en de badkamer. In de bijkeuken is een wandkast met opstal van de cv-ketel (Nefit 2016), warmtepomp , omvormer van de 20 zonnepanelen die in 2016 zijn geplaatst en de verdeler van de vloerverwarming. De slaapkamers zijn van ruim formaat en de raampartijen zijn aangrenzend aan de serre. De badkamer is voorzien van toilet wastafel en inloopdouche.

Buitenverblijf
De tuin is door een muur omheind en heeft een doorgang naar de naastgelegen parkeerplaatsen/
garages. Het garageblok is in 2018 voorzien van een volledig nieuw dak en is voorzien van een stroomaansluiting vanuit de woning.

Aanvullende informatie
- De woning is instapklaar.
- Patiowoning met hardhouten kozijnen.
- Woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Warmtepomp en 20 zonnepanelen aanwezig.
- CV-ketel Nefit 2016.
- De woning in levensloopbestendig.
- De woning heeft energielabel B.
- Verkoper verlangt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen met ons verkoopteam.

Kenmerken