Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren Foto - Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren
9 foto's beschikbaar

Verkocht: Hoijserstraat, 5711 PV Someren

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 399.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Een werkelijk waar prachtige locatie voor het bouwen van uw droomhuis! Aan de Bulterweg in Someren biedt verkoper nog 2 bouwkavels te koop aan voor het bouwen van een riante vrijstaande woning met mogelijkheden voor lichte bedrijvigheid (milieucategorie 1 of 2) of mantelzorg. De locatie heeft bijzonder veel te bieden: riante bouwkavels met praktische afmetingen, vrije ligging met uitzicht over... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 22 februari 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00029
Vraagprijs € 399.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 22 februari 2019
Laatste wijziging Zondag 9 mei 2021
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Kadastrale gegevens
Someren M 1207 Someren M 1207
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Een werkelijk waar prachtige locatie voor het bouwen van uw droomhuis! Aan de Bulterweg in Someren biedt verkoper nog 2 bouwkavels te koop aan voor het bouwen van een riante vrijstaande woning met mogelijkheden voor lichte bedrijvigheid (milieucategorie 1 of 2) of mantelzorg. De locatie heeft bijzonder veel te bieden: riante bouwkavels met praktische afmetingen, vrije ligging met uitzicht over weilanden en landerijen, goede ontsluiting, tuinen op het zuiden, maar de doorslag voor uw keuze is toch wel het aangrenzend natuurgebied Strabrechtse Heide. In slechts een paar minuten lopen (350 meter) staat u met uw viervoeter in de bossen.

Bulterweg 3, 5711 PX te Someren
Perceeloppervlak ca. 2.000 m2
Afmeting perceel ca. 30 m x 67 m

Bulterweg 5, 5711 PX te Someren
Perceeloppervlak ca. 1.900 m2
Afmeting perceel ca. 30 m x 63 m

Ontstaan
Het plan Hoijserstraat 13 te Someren is ontstaan uit een herontwikkeling van een agrarische bedrijfslocatie. Met als resultaat 4 ruimte-voor-ruimte-woningen aan de Bulterweg, één reguliere woning ter vervanging van de toenmalige bedrijfswoning aan de Hoijserstraat, een groenpleintje aan de voorzijde en een investering in de landschappelijke kwaliteit. Van de 4 ruimte-voor-ruimte-woningen heeft verkoper er reeds 2 verkocht. Op de locatie aan de Hoijserstraat heeft verkoper zichzelf gevestigd.

Locatie
De locatie is gelegen aan de noordwestzijde van het dorp Someren grenzend aan het natuurgebied Strabrechtse Heide met in de nabijheid recreatiegebied De Heihorsten. De Strabrechtse Heide is een natuurgebied van ca. 1.500 hectare groot.

Mogelijkheden
De bouw van de woningen dient te passen binnen de ruimtelijke- en stedenbouwkundige structuur van de omgeving. In de ruimtelijke onderbouwing is een beeldkwaliteitsplan opgenomen. De referentie voor nieuwbouwwoningen is hier ruim geformuleerd, omdat daarmee gehoopt wordt op een afwisseling in de te bouwen woningen die overeenkomt met de omgeving.

Er is ruimte voor het bouwen van een riante vrijstaande woning met minimaal 650 m3 en maximaal 900 m3 (exclusief onderkeldering). Voor bijgebouwen geldt een maximum van 140 m2. Voornoemde geldt per kavel. Koopt u 2 bouwkavels dan is het ook toegestaan om één woning van 1.800 m3 te realiseren.

Lichte bedrijvigheid aan huis in milieucategorie 1 of 2 past ook binnen het bestemmingsplan en daarmee ideaal voor ondernemers (bijvoorbeeld: kappers, hoveniers, grafische vormgevers, etc.). Meer weten? Vraag naar de complete lijst met bedrijfsactiviteiten.

Mantelzorg
Ook zijn er mogelijkheden voor het uitoefenen van mantelzorg.

Omzetbelasting
Het perceel is reeds bouwrijp gemaakt. Vanwege deze werkzaamheden is het perceel te kwalificeren als bouwterrein (als bedoeld in artikel 11 lid 4 van de Wet op de Omzetbelasting), wat betekent dat er BTW is verschuldigd. Deze BTW neemt verkoper voor zijn rekening, de percelen worden dus vrij op naam verkocht.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.
Sluiten

Recent bekeken