Beschrijving

Nieuwe foto’s (achtertuin)!

Levensloopbestendige woning op een prachtige locatie

Aan de Craalweg in Someren ligt deze levensloopbestendige woning met garage en tuin op een perceel van 392 m2 groot. De woning dateert van het jaar 1969 en is in 1991 verder uitgebreid. Deze woning voorziet in drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond is gelegen. Ook de badkamer is op de begane grond gesitueerd en daardoor ideaal voor de oudere doelgroep. Verder heeft deze vrijstaand geschakelde woning een prachtige (hoek)ligging met veel groen op loopafstand van het centrum.

Begane grond
Entree, hal met garderobe, meterkast, trapkast, trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar woonkamer, keuken en slaapkamer. Woonkamer met zit- en eethoek en open doorgang naar keuken. Keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur en doorgang naar hal en portaal. Portaal met toiletruimte, badkamer en doorgang naar het volgende portaal. De badkamer is ingericht met een wastafel en inloopdouche. Tweede portaal met bijkeuken, garage en doorgang naar het buitenverblijf (voor- en achter). 

1e Verdieping
Overloop met mangat naar bergzolder, toiletruimte, CV-ruimte (Nefit, 2017), bergkast en doorgang naar twee royale slaapkamers.

2e Verdieping
Via mangat bereikbare bergzolder.

Buitenverblijf
Voor-, zij- en achtertuin. Voorzijde met royale oprit, voor meerdere auto’s, en carport. Achtertuin met terras, terrasoverkapping, gazon, berging en vrije achterom. De achtertuin is recent vergroot en voorzien van gazon en coniferen.

Aanvullende informatie
- Asbest dakbeschot;
- (Verdiepings)vloeren van beton (zolderverdieping uitgezonderd);
- Gevelkozijnen hoofdzakelijk van kunststof met dubbel glas;
- Verkoper verlangt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Kenmerken