Beschrijving

Aan de Beukelaar in Someren ligt deze royaal uitgebouwde tweekapper met voldoende ruimte voor een beroep aan huis of een aanleunwoning op een perceel van 473 m2 groot. De woning is dusdanig uitgebouwd dat de woonoppervlakte van de oorspronkelijke woning is verdubbeld. De woning voorziet in heel veel leefruimte, 4 slaapkamers, hobby- of werkruimte, inpandige garage en nog veel meer.

Begane grond
Entree, hal met meterkast, toiletruimte, wenteltrap naar eerste verdieping en doorgang naar woonkamer. De woonkamer wordt gevormd door verschillende ruimtes. Zo is er een aparte zitkamer, een aparte eetkamer en een aparte tuinkamer. Alle ruimtes staan in open verbinding met elkaar. Ook de keuken, welke in U-opstelling is geplaatst, staat in verbinding met voornoemde ruimtes. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Hobby- of werkruimte
Het huidige kantoor heeft een eigen entree, maar is ook inpandig bereikbaar. Doordat de ruimte een eigen entree heeft is de ruimte bijzonder geschikt voor een beroep aan huis. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en maken de ruimte tot een zeer prettige verblijfsruimte. De zolderverdieping boven het kantoor biedt weer mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers.

Garage
De garage heeft een standaard afmeting van ongeveer 3 meter bij 6 meter en is eveneens inpandig bereikbaar.  Eerste verdieping
Overloop met vaste trapopgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping
Voorzolder met CV-ketel (Intergas, 2017), witgoedvoorzieningen en een 4e slaapkamer.

Buitenverblijf
Het perceel aan de voorzijde is voornamelijk verhard en voorziet in voldoende parkeergelegenheden. De privacy biedende achtertuin is voorzien van een terras, een tuinhuis en verder veel groen.

Aanvullende informatie
- De woning is rustig gelegen.
- Mogelijkheden voor een beroep aan huis of aanleunwoning.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- Houten gevelkozijnen met dubbel glas op de begane grond.
- Houten gevelkozijnen met enkel glas op de verdieping.

Raadpleeg de plattegronden voor een goede voorstelling van de ruimtes in huis. Voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Kenmerken