Beschrijving

Vrijstaande karakteristieke woonboerderij met garage en carport gelegen op een perceel van 1.060 m²

Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen aan een doorgaande weg en is omgeven door vrijstaande woningen. De originele boerderij is gebouwd in 1946, maar in 1990 grotendeels verbouwd. De boerderij heeft een woonoppervlakte van ca. 220 m³.

Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en een schroten plafond. In de hal bevindt zich de meterkast (11 groepen, 2x krachtstroom en een aardlekschakelaar) en zijn de woonkamer en studeer-/slaapkamer toegankelijk. 

Woonkamer:
Ruime L-vormige woonkamer, welke op dit moment een gedeelte met een schuifwand is ingedeeld als extra slaapkamer op de begane grond. De woonkamer heeft een tegelvloer, sierpleister wanden en een schroten plafond. Verder treft men nog een gashaard in de woonkamer. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamers en keuken.

Keuken:
Eenvoudige keuken met afzuigkap. De keuken is voorzien van een tegelvloer, sierpleister wanden en een schroten plafond. Vanuit de keuken is er toegang tot de wasruimte met plaats voor een wasmachine en wasdroger. Verder is er een open opbergruimte gerealiseerd. Tevens is hier de toegang tot de badkamer en toiletruimte.

Badkamer begane grond:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

2 Slaapkamers en 1 studeer-/slaapkamer begane grond:
Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers waarvan er eentje door middel van een schuifwand is afgescheiden van de woonkamer en 1 studeer-/slaapkamer.

Portaal naar verdieping en garage:
Via de keuken komen we in het portaal. In het portaal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping, de garage en de achtertuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is ingericht als extra woonhuis. Hier bevinden zich de woonkamer met open keuken, overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is er vanuit de woonkamer nog een riant dakterras bereikbaar.

Garage:
De garage heeft openslaande deuren aan de voorzijde en de zijkant en is op dit moment gedeeltelijk in gebruik als “winkel”.

Tuin:
Ruime beklinkerde oprit met afsluitbare poort. Achter de poort is er ruimte voor het plaatsen van meerdere auto’s, ook kan er een auto staan onder de carport.

Voortuin voorzien van volwassen beplanting, beukenhaag en bomen. De achtertuin is bereikbaar via een poort aan de linker zijkant van de woning en tevens beplant met bomen en struiken. De achtertuin is ook bereikbaar vanuit door de carport middels 2 grote deuren waar eventueel een auto of aanhanger door kan. De tuin biedt zeer veel privacy.

Bijzonderheden:
• Woning is in 1990 grotendeels verbouwd en vernieuwd.
• Ideaal voor eigen bedrijf of praktijk! 
• Slaapkamers en badkamers zowel op de begane grond, als op de 1e verdieping.
• De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met enkel glas, vloerisolatie en gedeeltelijk spouwmuurisolatie.
• Het dak is voorzien van gebakken pannen en riet.
• Goede ligging naar de snelweg A2 Maastricht-Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• Uit privacy overwegingen zijn er geen binnen foto ’s geplaatst. 

U kunt de woning het beste beoordelen door het maken van een afspraak voor een bezichtiging!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de woning vrijblijvend te bezichtigen, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Kenmerken