Beschrijving

Comfortabeel instapklaar appartement in het centrum van Budel

In het centrum van Budel, aan de Marktstraat worden 4 mooie appartementen gerealiseerd. Een voormalig winkelpand wordt getransformeerd naar een appartementencomplex met vier prachtige appartementen met alle voorzieningen op één niveau. Het betreft hier ruime appartementen van ca. 85 m² BVO.

De appartementen liggen op loopafstand van alle voorzieningen en het gezellige centrum van Budel. Heerlijk relaxen in je eigen tuin of loggia of liever een blokje om? binnen 5 minuten lopen bent u in het Boudriepark. Alle appartementen hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ideaal dus!

Indeling appartement 1 - Marktstraat 10 Budel:
Hal, toilet v.v. wandcloset en fontein, kelder (ca. 10m²), woonkamer in open verbinding met keuken (stelpost voor keukenmeubel), bijkeuken met opstelplaats voor de CV-ketel en witgoed, 1 slaapkamer, badkamer v.v. inloopdouche, vaste wastafel, loggia (6,0m²) en buitenberging.

Kenmerken:
•	Efficiënte indeling.
•	Optimaal geïsoleerd.
•	Alle voorzieningen op de begane grond.
•	Met loggia.
•	De servicekosten bedragen ca. €70,- per maand.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze appartementen nog meer te bieden hebben! Neem contact op met ons kantoor in Budel, tel. 0495-495710. Laat u informeren over dit mooie project!

Kenmerken