Beschrijving

Comfortabeel instapklaar appartement in het centrum van Budel

In het centrum van Budel, aan de Marktstraat worden 4 mooie appartementen gerealiseerd. Een voormalig winkelpand wordt getransformeerd naar een appartementencomplex met vier prachtige appartementen met alle voorzieningen op één niveau. Het betreft hier ruime appartementen van ca. 85 m² BVO.

De appartementen liggen op loopafstand van alle voorzieningen en het gezellige centrum van Budel. Heerlijk relaxen in je eigen tuin of loggia of liever een blokje om? binnen 5 minuten lopen bent u in het Boudriepark. Alle appartementen hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ideaal dus!

Indeling appartement 3 - De Vang 22 Budel:
Hal, toilet v.v. wandcloset en fontein, woonkamer in open verbinding met keuken (stelpost voor keukenmeubel), bijkeuken met opstelplaats voor de CV-ketel en witgoed, badkamer v.v. inloopdouche, vaste wastafel en toilet, 2 slaapkamer , tuin (29 m²) en buitenberging.

Kenmerken:
•	Efficiënte indeling.
•	Optimaal geïsoleerd.
•	Alle voorzieningen op de begane grond.
•	Met tuin.
•	De servicekosten bedragen €70,- per maand.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze appartementen nog meer te bieden hebben! Neem contact op met ons kantoor in Budel, tel. 0495-495710. Laat u informeren over dit mooie project!

Kenmerken